Виробництво промислової продукції за видами

в січні–вересні 2019 року1

  

 

 

Вироблено

в січні–вересні

2019р.

Cічень–вересень 2019р.

у %  до

січня–вересня 2018р.  

 

Яловичина і телятина, свіжі чи охолоджені - туші, напівтуші, четвертини необвалені, т

1564

77,2

 

Свинина свіжа чи охолоджена - туші, напівтуші (уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання), т

1723

132,4

 

Вироби ковбасні та подібні продукти з м’яса, субпродуктів чи крові тварин та подібні вироби і харчові продукти на їхній основі (крім виробів ковбасних з печінки та страв готових), т

648

98,5

 

Оселедці солоні, т

71

79,8

 

Риба копчена (уключаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося та оселедців, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець), т

26

65,0

 

Олія соняшникова та її фракції, нерафіновані (крім хімічно модифікованих), т

16082

475,4

 

Молоко та вершки незгущені й без додавання цукру чи інших

підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6%,

у первинних пакуваннях обємом нетто не більше 2 л, т

7242

108,0

 

Молоко сухе знежирене (молоко та вершки у твердій формі, жирністю

не більше 1,5%), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг, т

1946

81,5

 

Масло вершкове жирністю не більше 85%, т

1381

64,0

 

Cир свіжий неферментований (недозрілий і невитриманий; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир), т

244

98,0

 

Сир тертий, порошковий, голубий та інший неплавлений (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), т

3616

65,9

 

Сир плавлений (крім тертого або порошкового), т

к

к

 

Молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші

ферментовані продукти, т

1443

70,8

 

Йогурт рідкий та сквашене молоко ароматизовані (молоко і вершки

коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані

продукти, ароматизовані або з додаванням фруктів, горіхів або какао), т

к

к

 

Борошно пшеничне чи пшенично-житнє, т

11414

74,7

 

Борошно з культур зернових інших (крім борошна пшеничного чи

пшенично-житнього), т

к

к

 

Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т

13151

88,3

 

Пряники та вироби подібні, т

2497

100,4

 

Води з додаванням цукру і речовин підсолоджувальних чи ароматизуючих інших, тобто напої безалкогольні типу лимонаду, оранжаду

(уключаючи мінеральні й газовані), тис.дал

377,6

95,5

 

Тканини з вовни кардочесаної чи волосу тварин тонкого кардочесаного, тис.м2

к

к

 

Тканини з вовни гребенечесаної чи волосу тварин тонкого гребенечесаного; тканини з волосу тварин грубого, тис.м2

к

к

 

Взуття, призначене для носіння на вулиці, з верхом зі шкіри натуральної чоловіче (уключаючи чоботи, півчоботи та черевики; крім водонепроникного взуття та взуття із захисним металевим підноском), тис. пар

к

к

 

Взуття призначене для носіння на вулиці, з верхом зі шкіри натуральної дитяче (уключаючи чоботи, півчоботи та черевики; крім водонепроникного взуття та взуття із захисним металевим підноском), тис. пар

к

к

 

Сандалі з верхом зі шкіри натуральної жіночі (уключаючи з ремінцями та що взуваються через підйом навколо великого пальця ноги), тис. пар

к

к

 

Тапочки та інше домашнє взуття (уключаючи кімнатні та танцювальні

тапочки, пантофлі без задника), з верхом з текстильних матеріалів, тис. пар

к

к

 

Деревина із сосни (Pіnus sylvestrіs L.) уздовж розпиляна чи розколота, розділена на шари чи лущена, завтовшки більше 6 мм, тис.м3

135,0

79,8

 

Цегла невогнетривка керамічна будівельна (крім виробів з борошна кам’яного кремнеземистого чи ґрунтів діатомітових), млн.шт умов.цегл

20,0

135,1

 

Елементи конструкцій збірні для будівництва з цементу, бетону

або каменю штучного, тис.м3

к

к

 

Вогнегасники, шт

к

к

 

________________

 

 

 

 

 

 

Інформацію підготовлено за результатами державного статистичного спостереження "Показники короткотермінової статистики виробництва промислової продукції за видами".

Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.