|
Площа, оброблена |
Обсяг унесених
мінеральних добрив |
|||
га |
у % до |
усього, |
у розрахунку на 1 га, кг |
||
уточненої посівної |
площі, обробленої |
||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
978213,60 |
92,7 |
1621673,24 |
154 |
166 |
у тому числі під |
|
|
|
|
|
культури зернові та зернобобові |
659473,08 |
95,4 |
1193968,38 |
173 |
181 |
з них під |
|
|
|
|
|
пшеницю |
147913,01 |
97,1 |
251890,18 |
165 |
170 |
кукурудзу на зерно |
453642,28 |
97,0 |
883831,80 |
189 |
195 |
культури технічні |
290482,77 |
90,7 |
386677,16 |
121 |
133 |
з них під |
|
|
|
|
|
сою |
66417,63 |
81,1 |
42964,79 |
52 |
65 |
ріпак і кользу |
31709,89 |
98,9 |
65481,54 |
204 |
207 |
соняшник |
186513,30 |
93,2 |
255974,51 |
128 |
137 |
буряк цукровий |
4866,18 |
99,0 |
20761,46 |
422 |
427 |
коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
3020,98 |
93,0 |
16468,80 |
507 |
545 |
культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники |
320,00 |
100,0 |
462,93 |
125 |
145 |
__________________________
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.