Прес-випуск

                                           

Про роботу промисловості м. Чернігова за січень–березень 2013 року

    

Підприємства міста за січень–березень 2013р. реалізували промислової продукції (товарів, послуг) на суму 1,6 млрд.грн. (більше половини обсягу реалізації в області).

Більше третини всієї продукції реалізували підприємства переробної промисловості, зокрема 24,0% – з виробництва харчових продуктів та напоїв,        5,9% – машинобудування (крім ремонту та монтажу машин і устатковання),    3,0% – текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів із шкіри та інших матеріалів, 2,2% – з виробництва гумових і пластмасових виробів, інших неметалевих матеріалів, 1,4% – металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання.

У розрахунку на 1 особу населення обсяг реалізації становив  5,4 тис.грн. (по області – 2,9 тис.грн.).

У порівнянні  із січнем–березнем минулого року підприємства міста збільшили обсяг виробництва постільної білизни, окремих видів швейних виробів, паперу та  картону, газет, журналів та книг, елементів конструкцій збірних для  будівництва з цементу, бетону або каменю штучного. Серед харчових продуктів більше, ніж рік тому, вироблено рідкого обробленого молока, свіжого неферментованого сиру, йогурту та інших ферментованих чи сквашених молока та вершків, оселедців солоних, копченої риби, борошна  та круп.

вне управління статистики у Чернігівській області

 

Наумець 676514